Co-engineering
The yarn architect

Het grootste en sterkste punt van Soieries Elite is terug te vinden in onze technische ervaring en ons uitgebreid machinepark. Twee troeven die we graag uitspelen om méér te zijn dan louter een leverancier voor onze klanten. Wij streven ernaar om voor iedereen een echte partner te zijn, die hulp kan bieden op de gestelde vragen en bij innovatieve uitdagingen. Technische ondersteuning bij opstart project, opmaak van eerste industriële monsters, dit alles in samenspraak met de klant, in volledige samenwerking en transparantie wordt dit uitgewerkt.

Samen met onze klant zijn we erin geslaagd om:

  • Meerdraad Viscose Borduurgaren te ontwikkelen dat perfect verwerkbaar is en toch splitsbaar is zonder problemen door specifieke nabewerkingen aan te passen tot het goede resultaat bekomen wordt.
  • Thermplastische mono filamenten op een specifieke manier samen te twijnen met een ander garen, zodat er een garen bekomen wordt met het gepaste eindnummer, in de juiste samenstelling én met een opmaak die een verdere probleemloze verwerking mogelijk maakt.

We hopen hier binnenkort ook een omschrijving te geven van een project dat we met u uitgevoerd hebben!